Om fotografen

Foto: Helene Hennings

Jørgen Nielsen, freelance fotograf og fotojournalist.

 

Horisontfotos er billedoplevelser, der lukker naturen ind i dine rum. Billeder, der følger årstidernes vekslen og klodens rotation, og dermed spreder ro og lyst til fordybelse i en travl hverdag. 

Mine billeder kan ses på vægge i private hjem, institutioner og virksomheder, og jeg rådgiver gerne omkring formater og placeringer.

Mine specialdesignede kalendere fås i forskellige formater og temaer, og er oplagte som gaver. Indhent pristiltilbud på større oplag.

Jeg har som fotograf stået bag en række udstillinger med primært naturfotos fra Danmark, og har derudover rejst på job med kameraet i lande som Nepal, Filippinerne, Mozambique, USA samt en række europæiske lande. 

Under “Se mere” ligger en samling af mit øvrige arbejde i forskellige genrer, og under “Slumblues Udstilling” linkes til webside om den aktuelle fotoudstilling fra Filippinerne, jeg lavede 2017-18 i samarbejde med DIB, og som stadig kan ses rundt om i landet.

Læs artikel om mig og Horisontfotos i nyhedsbrevet Vores Brabrand

Udstyr: Phase One IQ150 mellemformat, Canon R5, Canon 5D MK IV, Olympus OM-D

 

Jannie Uhre Kongsgaard (Museumsinspektør, ph.d., anmelder af fotokunst på KATALOG) siger om Jørgens Nielsens billeder:

”Samlet set klinger hans værk af en visuel poesi og sans for at opsøge sporene efter det skønne i det oversete, og med hans tekniske talent gør dette fotografierne til ren øjenguf.”